INTERIEURADVIES BASIS AAN HUIS

Gaat u verhuizen of wilt u uw interieur echt eens opfrissen, zonder grote ingrepen? Dan kan een uitgebreid interieuradvies u hierbij helpen.

Wat houdt het basisadvies in?

Naast een moodboard met daarop het kleuradvies, sfeerbeelden en een shoppinglist voor de woonaccessoires ontvangt u van ons ook een plattegrond op schaal met daarop een indelingsvoorstel (plattegrond op schaal) en meubelplan. Het kleuradvies bestaat uit handgeschilderde kleurstalen, zodat u een zo realistisch mogelijk beeld heeft van de kleur en de uitwerking op uw interieur.

Tijdens een kennismakingsgesprek bij u thuis bespreken wij uw woonwensen en voorkeuren en bekijken wij de ruimte. We kijken naar de lichtinval, meten de ruimte op en maken foto's. Wij denken met u mee en gaan actief voor u op zoek naar creatieve oplossingen voor bijvoorbeeld een nieuwe zithoek, tv-wand, openhaard-wand, kasten op maat, een andere sfeer, andere meubels, etc. De functionaliteit van een ruimte wordt opnieuw onder de loep genomen, waarbij we kritisch kijken naar de indeling van de ruimte.

Vervolgens presenteren wij het gehele interieurplan bij ons op kantoor.

- Persoonlijk intakegesprek aan huis;
- Moodboard;
- Kleuradvies met handgeschilderde kleurstalen;
- Indelingsadvies/ plattegrond op schaal;
- Meubeladvies;
- Productoverzicht inclusief prijzen;
- Mondelinge presentatie op kantoor

Wat kost een basisadvies van MTAF Lifestyle?

Een uitgebreid 'basis' interieuradvies aan huis heeft u voor € 570,- per ruimte (incl. 21% BTW)

  • KLEURADVIES GRATIS

  • INTERIEURADVIES START

  • INTERIEURADVIES BASIS

  • INTERIEURADVIES COMPLEET

  • WORKSHOP